Image

Foto: Mathias Ditlev

Foto: Mathias Ditlev

Annelene & Nathasja

Der er få aktiviteter lig folkedans, som for alvor får rystet mennesker sammen på en måde, som både er sjov, uforpligtende og helt exceptionel social!

Annelene & Nathasja er to folkemusikstuderende fra konservatoriet i Esbjerg, der begge er opvokset med folkemusik og dans som en naturlig del af hverdagen. Begge har de talrige erfaringer med at spille til dans, selv at danse og undervise i dans. Et mange årigt venskab har dannet grundlag for samarbejdet, hvor de to kvinders viden og kunden komplimenterer hinanden på en helt enestående måde.

Sammen  har de bl.a. erfaring med at undervise i folkedans på højskoler, til firmafester, til familiære sammenkomster og til temabestemte danseworkshops.

Annelene & Nathasja garanterer!

Sved på panden

Folkedans er en fysisk krævende motionsform, hvor pulsen kommer op, og man får testet balancen.

Socialt samvær

Folkedans er for alle, og er en ideel måde at ryste mennesker sammen på. Med et afvekslende program af både par-, kreds- og rækkedanse kommer deltagerne igennem dansen tæt på hinanden på en helt unik måde.

Underholdning

Folkedans er et garanteret festligt indslag, hvor lattermusklerne altid bliver rørt.

Image

Foto: Mathias Ditlev

Ole Andresen fra Askov højskole udtaler:

“Annelene og Nathasja er i stand til at fange og få selv noget stivbenede, urytmiske og ikke-dansevante til at holde takten, swinge og danse. Det er en udsøgt fornøjelse at opleve de to spillemænds samarbejde, som er kendetegnet ved en høj musikalsk og pædagogisk standard.”