Undervisning

Jeg underviser i både folkedans og folkemusik, for både begyndere og øvede. Emnerne varierer alt efter hvilke ønsker arrangøren har og hvilke rammer undervisningen foregår under.

Folkedans

Jeg er ofte ude at undervise i folkedans som et rystesammenindslag ved eksempelvis fødselsdage, firmafester, bryllupper, på højskoler og i musikskoler. Derudover har jeg de seneste seks somre været danseinstruktør på FolkCamp, står for projektet DANS! og har et tæt samarbejde med Annelene. Yderligere har jeg siden 2014 undervist udviklingshæmmede i folkedans først i aftenskoleregi, og nu på sommerhøjskole.

I min undervisning og videregivning af folkedans vægter jeg den gode danseoplevelse, og vejleder bla ift trin, kropsholdning og overblik på dansegulvet.

Folkemusik

Musikalsk underviser jeg både soloelever og sammenspilshold, samt har været instruktør på en række forskellige kurser, bla. Børne og unge spillemandskurset i Sdr. Felding. Derudover har jeg stor erfaring i at spille til dans, både til bal, danseaftner og dansekursus.

Uanset om jeg står som underviser, forspiller eller som ene musiker, vægter jeg at frembringe glæden i musikken og nyder at dele min passion for folkemusik med andre.

Image

Foto: Mathias Ditlev

Image

Foto: Tina Ehlert