Folkalender

Online kalender for folkemusik og folkedans i Danmark

Motivationen for at etablere Folkalender, stammer fra mit eget virke i det danske folk-miljø som både publikum, aktør og arrangør. Jeg møder ofte mennesker der spørger, hvor de kan danse folkedans fx for en bestemt aldersgruppe, eller hvor de kan høre folkemusik i deres lokalområde. Langt de fleste gange er mit bedste bud at søge på Facebook eller Google, hvilket jeg selv har oplevet kan være noget af en jungle. Tilmed har jeg inden for de seneste år tilbagevendende gange oplevet, at enten jeg selv eller andre har kommenteret på, ikke at have kendt til et arrangement før end på afholdelsesdagen eller først efter afholdelse.

I efteråret 2019 gik jeg, i samarbejde med Mathias Ditlev, derfor igang med etableringen af hjemmesiden Folkalender.dk, som i sommeren 2020 blev released.

Mathias og jeg fungerer i dag som daglige ledere af hjemmesiden, mens alle kan oprette sig som brugere. Her bliver det bla. muligt selv at tilføje arrangementer til kalenderen.

Hør om Folkalender på RadioFolk

I programmet "Katten i sækken" på RadioFolk, fortæller jeg i udsendelse nr.79 om Folkalender. Udsendelsen findes som podcast og på RadioFolk.dk.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image